undefined

Improving quality and treatment of water and vegetables in fresh-cut vegetable processing : Doctoral Dissertation

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Lehto, Marja

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Lehto Marja

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Erillisteos

Yleisö

Tieteellinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

G5 Artikkeliväitöskirja

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Natural resources and bioeconomy studies

Kustantaja

Natural Resources Institute Finland (Luke)

Numero

80/2019

Sivut

83 p.

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Muu tekniikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä