Evaluation of baking conditions for frozen doughs
Julkaisuvuosi
2019
Tekijät
Varmola, Eeva; Bedade, Dattatray; Deshaware, Shweta; Ojamo, Heikki; El Haj Assad, Mamdouh; Shamekh, Salem
Organisaatiot ja tekijät
Aalto-yliopisto
Ojamo Heikki
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Volyymi
13
Numero
4
Sivut
3307-3317
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teollinen bioteknologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1007/s11694-019-00253-x
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä