undefined

Evaluation of baking conditions for frozen doughs

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Varmola, Eeva; Bedade, Dattatray; Deshaware, Shweta; Ojamo, Heikki; El Haj Assad, Mamdouh; Shamekh, Salem

Organisaatiot ja tekijät

Aalto-yliopisto

Ojamo Heikki

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

SPRINGER

Volyymi

13

Numero

4

Sivut

3307-3317

Julkaisu­foorumi

88406

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s11694-019-00253-x

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä