Impact of lactic acid bacteria starter cultures and hydrolytic enzymes on the characteristics of wholegrain crackers
Julkaisuvuosi
2019
Tekijät
Nikinmaa, Markus; Mattila, Outi; Holopainen-Mantila, Ulla; Heiniö, Raija Liisa; Nordlund, Emilia
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
88
Sivut
1-8
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muu tekniikka; Muut maataloustieteet; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.jcs.2019.04.016
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä