undefined

Impact of lactic acid bacteria starter cultures and hydrolytic enzymes on the characteristics of wholegrain crackers

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Nikinmaa, Markus; Mattila, Outi; Holopainen-Mantila, Ulla; Heiniö, Raija Liisa; Nordlund, Emilia

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Nikinmaa Markus Orcid -palvelun logo

Mattila Outi Orcid -palvelun logo

Heiniö Raija Liisa Orcid -palvelun logo

Holopainen-Mantila Ulla Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

88

Sivut

1-8

Julkaisu­foorumi

59836

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muu tekniikka; Muut maataloustieteet; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.jcs.2019.04.016

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä