undefined

Kasvisruoka- ja leivontaohjeita ammattikeittiöille : Veget ja hiilet haltuun -hanke

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Koljonen, Eeva; Ylönen, Merja

Organisaatiot ja tekijät

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Ylönen Merja

Koljonen Eeva

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Erillisteos

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D5 Ammatillinen kirja

Julkaisukanavan tiedot

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä