undefined

Comparison of methods for the hydrolysis of flavonoids and phenolic acids from onion and spinach for HPLC analysis

Julkaisuvuosi

2002

Tekijät

Nuutila, Anna-Maria; Kammiovirta, Kari; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Nuutila Anna-Maria

Kammiovirta Kari

Oksman-Caldentey Kirsi-Marja Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

76

Numero

4

Sivut

519-525

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/S0308-8146(01)00305-3

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei