Comparison of methods for the hydrolysis of flavonoids and phenolic acids from onion and spinach for HPLC analysis
Julkaisuvuosi
2002
Tekijät
Nuutila, Anna-Maria; Kammiovirta, Kari; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
76
Numero
4
Sivut
519-525
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/S0308-8146(01)00305-3
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei