undefined

Acceptability of genetically modified cheese presented as real product alternative

Julkaisuvuosi

2002

Tekijät

Lähteenmäki, Liisa; Grunert, Klaus; Ueland, Oydis; Åström, Annika; Arvola, Anne; Bech-Larsen, Tino

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

13

Numero

7-8

Sivut

523-533

Julkaisu­foorumi

56259

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/S0950-3293(01)00077-5

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei