Acceptability of genetically modified cheese presented as real product alternative
Julkaisuvuosi
2002
Tekijät
Lähteenmäki, Liisa; Grunert, Klaus; Ueland, Oydis; Åström, Annika; Arvola, Anne; Bech-Larsen, Tino
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
13
Numero
7-8
Sivut
523-533
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/S0950-3293(01)00077-5
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei