undefined

An implementation of the HACCP system in the production of food-packaging material

Julkaisuvuosi

2002

Tekijät

Sjöberg, Anna-Maija; Sillanpää, Jukka; Sipiläinen-Malm, Thea; Weber, Assi; Raaska, Laura

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Sjöberg Anna-Maija

Sillanpää Jukka

Raaska Laura

Sipiläinen-Malm Thea

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

28

Numero

4

Sivut

213-218

Julkaisu­foorumi

60665

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1038/sj/jim/7000233

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei