An implementation of the HACCP system in the production of food-packaging material
Julkaisuvuosi
2002
Tekijät
Sjöberg, Anna-Maija; Sillanpää, Jukka; Sipiläinen-Malm, Thea; Weber, Assi; Raaska, Laura
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Sjöberg Anna-Maija
Sillanpää Jukka
Raaska Laura
Sipiläinen-Malm Thea
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
28
Numero
4
Sivut
213-218
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1038/sj/jim/7000233
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei