undefined

Miten nauta rasvoittuu?

Julkaisuvuosi

2005

Tekijät

Päivi Lamminen, Arto Huuskonen, Juha Alatalo.

Organisaatiot ja tekijät

Oulun ammattikorkeakoulu

Lamminen Päivi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Lihatalous /

Emojulkaisun nimi

Lihatalous /

Kustantaja

Osuusteurastamoryhmä

Volyymi

63

Numero

1

Sivut

s. 28-29

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Maataloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Suomi

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei tietoa

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä