Rheological properties of laccase-induced sugar beet pectin gels
Julkaisuvuosi
2003
Tekijät
Kuuva, Tessa; Lantto, Raija; Reinikainen, Tapani; Buchert, Johanna; Autio, Karin
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
17
Numero
5
Sivut
679-684
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/S0268-005X(03)00034-1
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei