undefined

From byproduct to a functional ingredient: Camu-camu (Myrciaria dubia) seed extract as an antioxidant agent in a yogurt model

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Fidelis, Marina; de Oliveira, Stephanie Maiara; Sousa Santos, Jânio; Bragueto Escher, Graziela; Silva Rocha, Ramon; Gomes Cruz, Adriano; Araújo Vieira do Carmo, Mariana; Azevedo, Luciana; Kaneshima, Tai; Oh, Won Young; Shahidi, Fereidoon; Granato, Daniel

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Granato Daniel

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

103

Numero

2

Sivut

1131-1140

Julkaisu­foorumi

60102

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kotieläintiede, maitotaloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3168/jds.2019-17173

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä