Phenolic-rich Petit Suisse cheese manufactured with organic Bordeaux grape juice, skin, and seed extract: Technological, sensory, and functional properties
Julkaisuvuosi
2019
Tekijät
Turnes Pasini Deolindo, Carolina;Inocêncio Monteiro, Pablo;Sousa Santos, Jânio;Gomes Cruz, Adriano;da Silva, Márcia Cristina;Granato, Daniel
Organisaatiot ja tekijät
Luonnonvarakeskus
Granato Daniel
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Kustantaja
Volyymi
115
Sivut
7 p.
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.lwt.2019.108493
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä