The lactic acid bacteria, the food chain, and their regulation
Julkaisuvuosi
2004
Tekijät
Wessels, Stephen; Axelsson, Lars; Hansen, Egon B.; De Vuyst, Luc; Laulund, Svend; Lähteenmäki, Liisa; Lindgren, Sven; Mollet, Beat; Salminen, Seppo; von Wright, Atte
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Salminen Seppo
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Katsausartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
15
Numero
10
Sivut
498 - 505
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.tifs.2004.03.003
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei