undefined

The interaction between malt protein quality and brewing conditions and their impact on beer colloidal stability

Julkaisuvuosi

2004

Tekijät

Robinson, Louise H.; Evans, D. Evan; Kaukovirta-Norja, Anu; Vilpola, Arvi; Aldred, Peter; Home, Silja

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Kaukovirta-Norja Anu

Vilpola Arvi

Home Silja

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

MBAA Technical Quarterly

Volyymi

41

Numero

4

Sivut

353-362

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei