undefined

Additives improve fermentation quality and aerobic stability of red clover silage under challenging condition

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Franco, M.; Stefanski, T.; Jalava, T.; Jakobsson, J.; Rinne, M.

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Franco M.

Rinne M.

Jalava T.

Stefanski T.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A4 Artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kotieläintiede, maitotaloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä