undefined

On-line monitoring of continuous beer fermentation process using automatic membrane inlet mass spectrometric system

Julkaisuvuosi

2005

Tekijät

Tarkiainen, Virpi; Kotiaho, Tapio; Mattila, Ismo; Virkajärvi, Ilkka; Aristidou, Aristos; Ketola, Raimo

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Aristidou Aristos

Virkajärvi Ilkka

Mattila Ismo

Ketola Raimo

Tarkiainen Virpi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

65

Numero

5

Sivut

1254-1263

Julkaisu­foorumi

68050

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teollinen bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.talanta.2004.08.051

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei