On-line monitoring of continuous beer fermentation process using automatic membrane inlet mass spectrometric system
Julkaisuvuosi
2005
Tekijät
Tarkiainen, Virpi; Kotiaho, Tapio; Mattila, Ismo; Virkajärvi, Ilkka; Aristidou, Aristos; Ketola, Raimo
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Aristidou Aristos
Virkajärvi Ilkka
Mattila Ismo
Ketola Raimo
Tarkiainen Virpi
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teollinen bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.talanta.2004.08.051
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei