Enzyme activities, dietary fibre components and rheological properties of wholemeal flours from rye cultivars grown in Finland
Julkaisuvuosi
2005
Tekijät
Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Hovinen, Simo
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Salmenkallio-Marttila Marjatta
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
85
Numero
8
Sivut
1350-1356
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.1002/jsfa.2128
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei