undefined

Enzyme activities, dietary fibre components and rheological properties of wholemeal flours from rye cultivars grown in Finland

Julkaisuvuosi

2005

Tekijät

Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Hovinen, Simo

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Salmenkallio-Marttila Marjatta

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

85

Numero

8

Sivut

1350-1356

Julkaisu­foorumi

61982

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1002/jsfa.2128

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei