undefined

Kinetics of transglutaminase-induced cross-linking of wheat proteins in dough

Julkaisuvuosi

2005

Tekijät

Autio, Karin; Kruus, Kristiina; Knaapila, Antti; Gerber, Nadine; Flander, Laura; Buchert, Johanna

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

53

Numero

4

Sivut

1039 - 1045

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/jf0485032

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei