Kinetics of transglutaminase-induced cross-linking of wheat proteins in dough
Julkaisuvuosi
2005
Tekijät
Autio, Karin; Kruus, Kristiina; Knaapila, Antti; Gerber, Nadine; Flander, Laura; Buchert, Johanna
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Kruus Kristiina
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
53
Numero
4
Sivut
1039 - 1045
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1021/jf0485032
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei