Reducing the sodium content in meat products: The effect of the formulation in low-sodium ground meat patties
Julkaisuvuosi
2005
Tekijät
Ruusunen, Marita; Vainionpää, Jukka; Lyly, Marika; Lähteenmäki, Liisa; Niemistö, Markku; Ahvenainen, Raija; Puolanne, Eero
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
69
Numero
1
Sivut
53-60
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.meatsci.2004.06.005
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei