undefined

Reducing the sodium content in meat products: The effect of the formulation in low-sodium ground meat patties

Julkaisuvuosi

2005

Tekijät

Ruusunen, Marita; Vainionpää, Jukka; Lyly, Marika; Lähteenmäki, Liisa; Niemistö, Markku; Ahvenainen, Raija; Puolanne, Eero

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Vainionpää Jukka

Lähteenmäki Liisa

Lyly Marika

Ahvenainen Raija

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

69

Numero

1

Sivut

53-60

Julkaisu­foorumi

63084

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.meatsci.2004.06.005

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei