Potential of sourdough for healthier cereal products
Julkaisuvuosi
2005
Tekijät
Katina, Kati; Arendt, E.; Liukkonen, Kirsi-Helena; Autio, Karin; Flander, Laura; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Poutanen Kaisa
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Katsausartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Konferenssi
Volyymi
16
Numero
1-3
Sivut
104-112
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.tifs.2004.03.008
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei