undefined

Potential of sourdough for healthier cereal products

Julkaisuvuosi

2005

Tekijät

Katina, Kati; Arendt, E.; Liukkonen, Kirsi-Helena; Autio, Karin; Flander, Laura; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

16

Numero

1-3

Sivut

104-112

Julkaisu­foorumi

68698

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.tifs.2004.03.008

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei