Effect of enzyme-aided pressing on anthocyanin yield and profiles in bilberry and blackcurrant juices
Julkaisuvuosi
2005
Tekijät
Buchert, Johanna; Koponen, Jani M.; Suutarinen, Marjaana; Mustranta, Annikka; Lille, Martina; Törrönen, Riitta; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
85
Numero
15
Sivut
2548-2556
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1002/jsfa.2284
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei