undefined

Effects of laccase, xylanase and their combination on the rheological properties of wheat doughs

Julkaisuvuosi

2006

Tekijät

Selinheimo, Emilia; Kruus, Kristiina; Buchert, Johanna; Hopia, Anu; Autio, Karin

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

43

Numero

2

Sivut

152-159

Julkaisu­foorumi

59836

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.jcs.2005.08.007

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei