Effects of laccase, xylanase and their combination on the rheological properties of wheat doughs
Julkaisuvuosi
2006
Tekijät
Selinheimo, Emilia; Kruus, Kristiina; Buchert, Johanna; Hopia, Anu; Autio, Karin
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Kruus Kristiina
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
43
Numero
2
Sivut
152-159
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.jcs.2005.08.007
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei