Effects of transglutaminase, tyrosinase and freeze-dried apple pomace powder on gel forming and structure of pork meat
Julkaisuvuosi
2006
Tekijät
Lantto, Raija; Plathin, Paula; Niemistö, Markku; Buchert, Johanna; Autio, Karin
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
39
Numero
10
Sivut
1117-1124
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.lwt.2005.07.008
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei