undefined

Effects of transglutaminase, tyrosinase and freeze-dried apple pomace powder on gel forming and structure of pork meat

Julkaisuvuosi

2006

Tekijät

Lantto, Raija; Plathin, Paula; Niemistö, Markku; Buchert, Johanna; Autio, Karin

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

39

Numero

10

Sivut

1117-1124

Julkaisu­foorumi

62813

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.lwt.2005.07.008

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei