undefined

Effect of laccase and transglutaminase on the textural and water-binding properties of cooked chicken breast meat gels

Julkaisuvuosi

2007

Tekijät

Lantto, Raija; Puolanne, Eero; Katina, Kati; Niemistö, Markku; Buchert, Johanna; Autio, Karin

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

225

Numero

1

Sivut

75-83

Julkaisu­foorumi

55659

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s00217-006-0384-z

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei