Effect of laccase and transglutaminase on the textural and water-binding properties of cooked chicken breast meat gels
Julkaisuvuosi
2007
Tekijät
Lantto, Raija; Puolanne, Eero; Katina, Kati; Niemistö, Markku; Buchert, Johanna; Autio, Karin
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
225
Numero
1
Sivut
75-83
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1007/s00217-006-0384-z
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei