undefined

Elucidating the mechanism of laccase and tyrosinase in wheat bread making

Julkaisuvuosi

2007

Tekijät

Selinheimo, Emilia; Autio, Karin; Kruus, Kristiina; Buchert, Johanna

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Selinheimo Emilia

Buchert Johanna

Autio Karin

Kruus Kristiina

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

55

Numero

15

Sivut

6357-6365

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/jf0703349

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei