Bran fermentation as a means to enhance technological properties and bioactivity of rye

Bran fermentation as a means to enhance technological properties and bioactivity of rye

Julkaisuvuosi

2007

Tekijät

Katina, Kati; Laitila, Arja; Juvonen, Riikka; Liukkonen, Kirsi-Helena; Kariluoto, S.; Piironen, V.; Landberg, R.; Åman, P.; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Laitila Arja

Poutanen Kaisa

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

24

Numero

2

Sivut

175-186

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fm.2006.07.012

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei

Bran fermentation as a means to enhance technological properties and bioactivity of rye - Tiedejatutkimus.fi