Bran fermentation as a means to enhance technological properties and bioactivity of rye
Julkaisuvuosi
2007
Tekijät
Katina, Kati; Laitila, Arja; Juvonen, Riikka; Liukkonen, Kirsi-Helena; Kariluoto, S.; Piironen, V.; Landberg, R.; Åman, P.; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
24
Numero
2
Sivut
175-186
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
pentosans; phytochemicals; Rye bioactivity; SOURDOUGH FERMENTATION
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.fm.2006.07.012
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei