Sediments in coffee extracts: Composition and control by enzymatic hydrolysis
Julkaisuvuosi
2008
Tekijät
Delgado, P.A.; Vignoli, J.A.; Siika-aho, Matti; Franco, T.T.
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Siika-aho Matti
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
110
Numero
1
Sivut
168-176
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.1016/j.foodchem.2008.01.029
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei