undefined

Effect of relative humidity on oxidation of flaxseed oil in spray dried whey protein emulsions

Julkaisuvuosi

2008

Tekijät

Partanen, Riitta; Raula, Janne; Seppänen, Rauni; Buchert, Johanna; Kauppinen, Esko I.; Forssell, Pirkko

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Kauppinen Esko I.

Buchert Johanna

Forssell Pirkko

Partanen Riitta

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

56

Numero

14

Sivut

5717-5722

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Maataloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/jf8005849

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei