Effect of pectinolytic juice production on the extractability and fate of bilberry and black currant anthocyanins

Effect of pectinolytic juice production on the extractability and fate of bilberry and black currant anthocyanins

Julkaisuvuosi

2008

Tekijät

Koponen, Jani M.; Buchert, Johanna; Poutanen, Kaisa; Törrönen, Riitta

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

227

Numero

2

Sivut

485 - 494

Julkaisu­foorumi

55659

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s00217-007-0745-2

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei

Effect of pectinolytic juice production on the extractability and fate of bilberry and black currant anthocyanins - Tiedejatutkimus.fi