Effect of pectinolytic juice production on the extractability and fate of bilberry and black currant anthocyanins
Julkaisuvuosi
2008
Tekijät
Koponen, Jani M.; Buchert, Johanna; Poutanen, Kaisa; Törrönen, Riitta
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Poutanen Kaisa
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
227
Numero
2
Sivut
485 - 494
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
Anthocyanin; bilberry; Black currant; enzyme; JUICE; Pectinase; processing
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1007/s00217-007-0745-2
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei