undefined

Quantities of phenolic compounds and their impacts on the perceived flavour attributes of rye grain

Julkaisuvuosi

2008

Tekijät

Heiniö, Raija-Liisa; Liukkonen, Kirsi-Helena; Myllymäki, Olavi; Pihlava, J.-M.; Adlercreutz, H.; Heinonen, S.-M.; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Poutanen Kaisa

Liukkonen Kirsi-Helena

Myllymäki Olavi

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

47

Numero

3

Sivut

566-575

Julkaisu­foorumi

59836

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys; Maataloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.jcs.2007.06.018

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei