undefined

Enzyme-assisted processing increases antimicrobial and antioxidant activity of bilberry

Julkaisuvuosi

2008

Tekijät

Puupponen-Pimiä, Riitta; Nohynek, Liisa; Ammann, Sabine; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja; Buchert, Johanna

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Oksman-Caldentey Kirsi-Marja Orcid -palvelun logo

Nohynek Liisa Orcid -palvelun logo

Puupponen-Pimiä Riitta

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

56

Numero

3

Sivut

681-688

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/jf072001h

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei