Characterization and fate of black currant and bilberry flavonols in enzyme-aided processing
Julkaisuvuosi
2008
Tekijät
Koponen, Jani M.; Happonen, Anu M.; Auriola, Seppo; Kontkanen, Hanna; Buchert, Johanna; Poutanen, Kaisa; Törrönen, Riitta
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Poutanen Kaisa
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
56
Numero
9
Sivut
3136 - 3144
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1021/jf703676m
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei