undefined

Biochemical and Techno-Functional Properties of Protein- and Fibre-Rich Hybrid Ingredients Produced by Dry Fractionation from Rice Bran

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Silventoinen, Pia; Rommi, Katariina; Holopainen-Mantila, Ulla; Poutanen, Kaisa; Nordlund, Emilia

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Rommi Katariina

Silventoinen Pia Orcid -palvelun logo

Holopainen-Mantila Ulla Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

12

Numero

9

Sivut

1487-1499

Julkaisu­foorumi

56242

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s11947-019-02307-w

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä