Tannins: Current knowledge of food sources, intake, bioavailability and biological effects
Julkaisuvuosi
2009
Tekijät
Serrano, José; Puupponen-Pimiä, Riitta; Dauer, Andreas; Aura, Anna-Marja; Saura-Calixto, Fulgencio
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
53
Sivut
S310-S329
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muu tekniikka; Maatalouden bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.1002/mnfr.200900039
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei