undefined

Tannins: Current knowledge of food sources, intake, bioavailability and biological effects

Julkaisuvuosi

2009

Tekijät

Serrano, José; Puupponen-Pimiä, Riitta; Dauer, Andreas; Aura, Anna-Marja; Saura-Calixto, Fulgencio

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Puupponen-Pimiä Riitta

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

53

Sivut

S310-S329

Julkaisu­foorumi

71173

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muu tekniikka; Maatalouden bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1002/mnfr.200900039

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei