Enrichment of conjugated linoleic acid in oats (Avena sativa L.) by microbial isomerization.

Enrichment of conjugated linoleic acid in oats (Avena sativa L.) by microbial isomerization.

Julkaisuvuosi

2004

Tekijät

Vahvaselkä, Marjatta; Lehtinen, Pekka; Sippola, Soili; Laakso, Simo

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Journal of Agricultural and Food Chemistry

Kustantaja

AMERICAN CHEMICAL SOCIETY

Volyymi

52

Numero

6

Sivut

1749-1752

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä

Enrichment of conjugated linoleic acid in oats (Avena sativa L.) by microbial isomerization. - Tiedejatutkimus.fi