undefined

Microencapsulation of flavors by spray drying and flavor release characterictics

Julkaisuvuosi

2000

Tekijät

Liu, X.D.; Atarashi, T.; Furuta, T.; Yoshii, H.; Aishima, S.; Ohkawara, M.; Lahtinen, R.; Forssell, P.; Poutanen, K.; Linko, P.

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Erillisteos

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti taikka -selvitys

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä