Oxygen consumption of malt - can it be used to predict antioxidative and pro-oxidative characteristics of malt?
Julkaisuvuosi
2002
Tekijät
Kaukovirta-Norja, Anu; Lehtinen, Pekka; Reinikainen, Pekka; Stenholm, Kati
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A4 Artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
EBC Symp. Flavour and Flavour Stability, Nancy, France, 29-30.10.2001
Kustantaja
European Brewery Convention (EBC)
Sivut
1-13
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä