From recipes to meals... and dietary regimes: method mixes as key emerging topic in human-centred design
Julkaisuvuosi
2014
Tekijät
Johnson, Mikael; Hyysalo, Sampsa; Mäkinen, Samuli; Helminen, Pia; Savolainen, Kaisa; Hakkarainen, Louna
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A4 Artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Kustantaja
Sivut
343-352
ISBN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Tietojenkäsittely ja informaatiotieteet; Kone- ja valmistustekniikka; Liiketaloustiede; Psykologia; Teatteri, tanssi, musiikki, muut esittävät taiteet; Kuvataide ja muotoilu
Avainsanat
[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1145/2639189.2641214
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä