undefined

Thermostability Improvement of a Streptomyces Xylanase by Introducing Proline and Glutamic Acid Residues

Julkaisuvuosi

2014

Tekijät

Wang, Kun; Luo, Huiying; Tian, Jian; Turunen, Ossi; Huang, Huoqing; Shi, Pengjun; Hua, Huifang; Wang, Caihong; Wang, Shuanghe; Yao, Bin

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

80

Numero

7

Sivut

2158-2165

Julkaisu­foorumi

51461

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Materiaalitekniikka; Teollinen bioteknologia

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1128/AEM.03458-13

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä