undefined

The effect of additives on the speed of the crystallization front of xylitol with various degrees of supercooling

Julkaisuvuosi

2009

Tekijät

Seppälä, Ari; Meriläinen, Arttu; Wikström, Lisa; Kauranen, Pertti; Kuosa, Maunu

Organisaatiot ja tekijät

Aalto-yliopisto

Seppälä Ari Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A4 Artikkeli konferenssijulkaisussa

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka; Kone- ja valmistustekniikka; Ympäristötekniikka

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä