undefined

The effect of relative humidity on oxidation of flaxseed oil in spray dried whey protein emulsions

Julkaisuvuosi

2008

Tekijät

Partanen, R.; Raula, J.; Seppänen, Rauni; Buchert, J.; Kauppinen, E.I.; Forssell, P.

Organisaatiot ja tekijät

Aalto-yliopisto

Kauppinen Esko Orcid -palvelun logo

Raula Janne

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

56

Numero

14

Sivut

5717-5722

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Fysiikka; Kone- ja valmistustekniikka; Ympäristötekniikka; Nanoteknologia

Avainsanat

[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/jf8005849

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä