undefined

Development of a germination process for producing high beta-glucan, whole food ingredients from oat

Julkaisuvuosi

2001

Tekijät

Wilhelmson, A.; Oksman-Caldentey, K.-M.; Laitila, A.; Suortti, T.; Kaukovirta-Norja, A.; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Wiley

Volyymi

78

Numero

6

Sivut

715-720

Julkaisu­foorumi

53254

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1094/CCHEM.2001.78.6.715

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä