The increase of antioxidativity during mashing - does it improve beer flavour stability?
Julkaisuvuosi
2005
Tekijät
Kaukovirta-Norja, Anu; Virtanen, Hannele; Pöyri, Saara; Lehtinen, Pekka; Nurmi, Tarja; Hartwall, Peter; Reinikainen, Pekka; Siirilä, Johanna; Home, Silja
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A4 Artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
30th European Brewery Convention Congress. Prague, 14-19 May 2005.CD
Sivut
709-720
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä