Kestävät periaatteet osana yritysviestintää : case Herkku-Särki
Julkaisuvuosi
2019
Tekijät
Rahkonen, Eveliina; Ojala, Elina; Seppälä-Kolkka, Taina
Organisaatiot ja tekijät
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Seppälä-Kolkka Taina
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
AmmatillinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessaJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä 145
Emojulkaisun nimi
Kohti kannattavaa ja hiilineutraalia ruokaketjua - otteita SeAMK Ruoka -yksikön opinnäytetöistä
Kustantaja
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Sivut
58-67
ISSN
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Liiketaloustiede; Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Suomi
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä