undefined

Ruokahävikki Suomessa ja globaalisti

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Myllyperkiö, Veera; Närvä, Margit; Alarinta, Jarmo

Organisaatiot ja tekijät

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Alarinta Jarmo

Närvä Margit

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessa

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä 145

Emojulkaisun toimittajat

Risto Lauhanen; Silja Saarikoski; Taru Mäki

Kustantaja

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Sivut

48-57

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muu tekniikka; Yhteiskuntamaantiede, talousmaantiede

Avainsanat

[object Object]

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä