Dietary fiber type reflects physiological functionality: Comparison of grain fiber, inulin, and polydextrose
Julkaisuvuosi
2011
Tekijät
Raninen, Kaisa; Lappi, Jenni; Mykkänen, Hannu; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Poutanen Kaisa
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
69
Numero
1
Sivut
9-21
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1111/j.1753-4887.2010.00358.x
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä