undefined

Effect of high-pressure processing on volatile composition and odour of cherry tomato purée

Julkaisuvuosi

2011

Tekijät

Viljanen, Kaarina; Lille, Martina; Heiniö, Raija-Liisa; Buchert, Johanna

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Lille Martina Orcid -palvelun logo

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

129

Numero

4

Sivut

1759-1765

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2011.06.046

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä