undefined

Impact of water content on the solubilisation of arabinoxylan during xylanase treatment of wheat bran

Julkaisuvuosi

2011

Tekijät

Santala, Outi; Lehtinen, Pekka; Nordlund, Emilia; Suortti, Tapani; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Santala Outi Orcid -palvelun logo

Lehtinen Pekka Orcid -palvelun logo

Suortti Tapani

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

54

Numero

2

Sivut

187-194

Julkaisu­foorumi

59836

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.jcs.2011.02.013

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä