undefined

Postprandial differences in the plasma metabolome of healthy Finnish subjects after intake of a sourdough fermented endosperm rye bread versus white wheat bread

Julkaisuvuosi

2011

Tekijät

Bondia-Pons, Isabel; Nordlund, Emilia; Mattila, Ismo; Katina, Kati; Aura, Anna-Marja; Kolehmainen, Marjukka; Oresic, Matej; Mykkänen, Hannu; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Mattila Ismo

Poutanen Kaisa

Katina Kati

Oresic Matej

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

10

Numero

116

Artikkelinumero

116

Julkaisu­foorumi

64313

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teollinen bioteknologia; Muu tekniikka; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Biolääketieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1186/1475-2891-10-116

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä