Anthocyanin copigmentation and color attributes of bog bilberry syrup wine during bottle aging: Effect of tannic acid and gallic acid extracted from Chinese gallnut
Julkaisuvuosi
2019
Tekijät
Shuxun Liu, Siyu Li, Guo Lin, Niko Markkinen, Hangyu Yang, Baoqing Zhu, Bolin Zhang
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Volyymi
43
Numero
8
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1111/jfpp.14041
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä