undefined

Anthocyanin copigmentation and color attributes of bog bilberry syrup wine during bottle aging: Effect of tannic acid and gallic acid extracted from Chinese gallnut

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Shuxun Liu, Siyu Li, Guo Lin, Niko Markkinen, Hangyu Yang, Baoqing Zhu, Bolin Zhang

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Markkinen Niko

Liu Shuxun

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

43

Numero

8

Julkaisu­foorumi

60442

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1111/jfpp.14041

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä