Transglutaminase catalyzed cross-linking of sodium caseinate improves oxidative stability of flaxseed oil emulsion
Julkaisuvuosi
2012
Tekijät
Ma, Hairan; Forssell, Pirkko; Kylli, Petri; Lampi, Anna-Maija; Buchert, Johanna; Boer, Harry; Partanen, Riitta
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Ma Hairan
Boer Harry
Buchert Johanna
Forssell Pirkko
Partanen Riitta
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
60
Numero
24
Sivut
6223-6229
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1021/jf301166j
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä