undefined

Transglutaminase catalyzed cross-linking of sodium caseinate improves oxidative stability of flaxseed oil emulsion

Julkaisuvuosi

2012

Tekijät

Ma, Hairan; Forssell, Pirkko; Kylli, Petri; Lampi, Anna-Maija; Buchert, Johanna; Boer, Harry; Partanen, Riitta

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Ma Hairan

Boer Harry

Buchert Johanna

Forssell Pirkko

Partanen Riitta

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

60

Numero

24

Sivut

6223-6229

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/jf301166j

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä